Om Os

Om os

CloudZentral fra Zentral Solutions er en værktøjskasse med en bred vifte af funktioner, der alle hjælper vores klienter med sikker, brugervenlig og effektiv digital kommunikation. Disse funktioner er udviklet på basis af 15 års erfaring med best practice erfaringer på det skandinaviske marked. 

I 2016 lancerede vi den første version af CloudZentral platformen - baseret på best practice forslag fra mere end 100 individuelle projekter indsamlet fra brugererfaring. 

I dag har vi flere kunder på platformen, hvor mange har været hos os i flere år og har draget fordel af udviklingen fra vores tidligere løsninger til den nuværende platform.
 

Vi startede som et hosting selskab, hvor vi lavede individuelle programmeringsopgaver for hjemmesider og online service systemer. På dette tidspunkt havde flere af vores kunder deres hjemmeside udviklet i Joomla. 

Kunder fandt Joomla svær at bruge deres daglige rutiner, så vi begyndte at bruge WordPress.

Mange af vores kunder havde brug for mere funktionalitet og specifikke løsninger bygget ind i deres WordPress sider, siden mange af denne type systemer kræver professionel vide og træning at bruge.

Vi havde i 2010 lavet mere end 50 tilføjelser til WordPress der håndterede data som specifikke løsninger.

Flere og flere af vores kunder havde brug for en bedre løsning end hvad WordPress kunne tilbyde. Når man håndterer mere og mere data, bliver WordPress både forvirrende og svær at arbejde med. Som respons på dette lancerede vi WebKit Pilot Projektet med de fem af vores kunder, der havde det støste behov for en alternativ løsning.

Webkit blev til CloudZentral. Alle vores tidligere WordPress kunder blev konverteret til CloudZentral, og mange nye klienter har konverteret til platformen. 

Zentral Solutions Danmark

Frueled 14
7900 Nykøbing Mors
Danmark

Kontakt os

Telefon: +45 4422 7639

 

Kontakt

Værktøjskassen med uanede muligheder.